Доставка и плащане

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

www.zdravensklad.com

Доставка на поръчка от нашия онлайн магазин за територията на Република България се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес ООД.

Поръчките през електронния ни магазин се доставят до заявения от клиента адрес за сметка на клиента. Доставката на поръчките може да се осъществи от 3 – 5 работни дни, в зависимост от населеното място и от деня на седмицата, в който е регистрирана поръчката. В определени случай е възможно забавяне по непредвидими от нас обстоятелства, като неблагоприятни метеорологични условия или празнични и почивни дни. В такъв случай е препоръчително да осъществите контакт с нас за уточняване на условията и времето за доставка. В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на www.zdravensklad.com  за забавянето чрез обаждане по телефона, SMS или имейл. www.zdravensklad.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката. В повечето случаи доставките на заявени поръчки през електронния ни магазин, важат условията на доставка.

* Безплатната доставка за суми над 149лв важи за стандартни пратки до 10кг. Всички пратки над стандартното тегло са за сметка на получателя.

 

Вземи от склада

www.zdravensklad.com предлага  опцията поръчай и “вземи от склада” за по-обемисти поръчки след предварителна уговорка.

При нужда, може да се свържете с нас на телефон:  0893 052 598 за поръчка  или да ни напишете съобщение във формата за контакт.

 

Адрес:

България, София , район Красно село,

 ПК:1618,

телефон за контакт: 0893052598,

електронна поща: office@zdravensklad.com 

Работно време

Понеделник до Петък: 8:00ч - 18:00ч

Адрес

София, Красно село, ПК:1618,