За нас

За Нас

Ние от www.zdravensklad.com работим директно с производители или вносителите, на всички продукти от нашата селекция, с което се стремим да гарантираме качество на най-добра цена.

Стараем се да представим на нашите клиенти най-добрите продукти в класа си и подбираме с внимание каталога си! При нас няма неутвърдени и недоказани продукти със съмнително качество и ефект, което да Ви затрудни при избора.

 

Доставка и плащане

www.zdravensklad.com предлага доставка на продукти за цяла България чрез фирма Еконт, или опцията “вземи от склада” за по-обемисти поръчки с предварителна уговорка.

При нужда, може да се свържете с нас на телефон:  0893 052 598 за поръчка  или да ни напишете съобщение в формата за контакт .

 

Услуги и цели

С постоянно нарастващата ни гама от качествени продукти, от  хранителни добавки, козметика субстанции, билки, флакони за съхранение, откапващи дозатори, опаковки за тях (и т.н) се опитваме да превърнем www.zdravensklad.com в един от разпознаваемите и предпочитани магазини както за обикновенния потребител така и за малкия и среден бизнес, занимаващ се с направата на набиращите все повече популярност домашно приготвени  специализирани храни, козметика,  добавки, тинктури, чайове , както и продукти под ваши собствени марки (бранд) и рецепти.

Продуктови форми: Разтвори, Тинктури, Спрейове, Капсули, Блистери, Сашети, Кремове, Гелове, Шампоани и др. Изготвяне на технологични документации. Съдействие при регистрация на продуктите в агенция по храните (БАБХ)

Да продължим да се развиваме и отговаряме на все по-високите критерии на нашите потребители и партньори, е основната ни цел.

Адрес:

България, София , район Красно село

ул. Коломан  ПК:1618

Телефон за контакт: 0893052598

електронна поща: office@zdravensklad.com 

Работно време

Понеделник до Петък: 8:00ч - 18:00ч

Адрес

София, Красно село, ПК:1618,